yang ku minati

assalamulaikum

dah masuk sem baru ni, maka masukla duit JPA tuk sem baru. jadi banyak la plan nak abihkan duit 2 sket. tapi sem ni aku save duit awal, masuk tabung aji. kalau tunggu ujung sem, konfem xsempat simpan punye.

sem ni memang aku plan nak beli pet lagi. tambah koleksi + upgrade sket sangkar dulu2..haha..boleh tahan banyak aku abihkan duit. tapi takpe, minat punye pasal.

ni aku upgrade bagi ada cave ngan cip kayu. konfem die suke idup ngan aku lepas ni
  
 

kure2 idaman aku sejak di bangku sekolah lagi. sekarang baru bleh beli.

dah abih yang cute2. ganas plak..hoho


bukan sebarang buaye, tapi buaye kecik yang jinak.haha.tapi ekor mmg tajam.


zoo corner

jadi, 2 lah die pet aku tuk sem ni. sem depan ada projek lagi besar. nantikan..hehe.

sekian

'abdullah'