lama sudah

assalamualaikum

lame sudah tak update blog ni...alhamdulillah semetara tak tahu nak buat ape, membujang plak tu malam ni...update la sikit2

sekarang hampir setahun aku di HTI. jadi sampai masa tuk keluar dari asrama doktor. kena pindah luar. alhamdulillah senang plak dapat. duk di taman melor. kawasan orang melayu ramai, orang hijau kebanyakanya.. hehe.. jiran2 pun ramah. owner pun sempoi. walaupun agak mahal, tapi berbaloi la. y penting puas ati duk sini.(xdak gambar lagi)

dah hampir setahun jadi HO. macam2 benda jadi dalam mase setahun ni.. kerja memang letih. tapi biar puas ati. dah jadi senior ni, tau la berkenaan dengan sistem n tugas masing2. jadi sangat la penting teamwork dalam bekerja.kalau Staffnurse buat keje sendiri, HO keje settle, MO pun tiptop, memang takde masalah. ni yag masalah orang tinggal tahi untuk orang lain cuci, mane la nak sempat. paling pantang, jenis yang nak lari dari risiko n staffnurse yang suka2 noted. istilah lain cuci tangan. sekarang bole la nak sound2 orang sket. harap siape yang disound tu dapat la berubah.
papepun buat la ape yang terbaik tuk pesakit

cukup la ye. layan gambar aktiviti aku dah la eh :)


ni gambar sepupu aku kawen






ni gambar abang ipar aku kawen





'abdullah'