alam baru

assalamualaikum

bersawang sudah aku punye blog ni..haha..
takpe la,ni dah ada mase,aku update la sket.

alhamdulillah sekarang bekerja kat hospital teluk intan. setakat ok lagi. kena marah sume tu biase la kan.. tapi dulu lain,sekarang lain. dulu stress lepas kena marah boleh balik bilik tido. sekarang kena marah kena stay lagi tuk kerja..haha..mau tak gile

mule2 start dulu lagi la,keje non-stop sebulan.. haish, letih badan, letih otak. tapi naseb baik la member2 semua ok, MO pun ok. alhamdulillah. aku kene attack ngan specialist je.

best gak duk teluk intan ni. beberapa aktiviti dah dibuat. banyak lagi bakal menyusul. insyaAllah..

 iftar papisma HTI. ade ke?haha

iftar buffet kat lumut

moga diberikan kekuatan tuk teruskan bekerja tuk 2 tahun ni..

wallahu'alam

'abdullah'